Begin 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De PVV zal ook in Noord-Brabant in een aantal gemeenten deelnemen. Daarvoor zijn wij nog op zoek naar nieuwe talenten die zich namens de PVV in hun gemeente beschikbaar willen stellen.

Spreekt het gedachtegoed van de PVV u aan en ziet u zichzelf als volksvertegenwoordiger de PVV-visie uitdragen, laat het ons dan weten.

We zoeken talenten voor de volgende gemeenten: Helmond, Den Bosch, Etten-Leur, Roosendaal, Rucphen en Steenbergen.

Stuur uw CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als wij eventueel niet in uw gemeente zullen meedoen kunt u zich melden, bijvoorbeeld met het oog op de verkiezingen voor Provinciale Staten van 2019. Meldt u dat specifiek in uw brief.

"Absurd milieugeleuter laat de bevolking van Valkenswaard en Aalst jarenlang extra 'genieten' van geluidsoverlast, onveiligheid en slechte bereikbaarheid", aldus Harry van den Berg van de Brabantse PVV in reactie op opnieuw uitstel van de aanleg van de nieuwe N69.

"Bezwaarmakende milieuorganisaties als de nota bene door onze provincie gesponsorde BMF vinden het bestrijden van iets te snel groeiende berkenboompjes belangrijker dan het welzijn van de bevolking. Schandalig dat er überhaupt nog een cent naar die milieuradicalen gaat!"

Ook het feit dat er op het EU-hof gewacht moet worden voordat de schop de grond in kan ergert de PVV mateloos: "Over de aanleg van enkele kilometers asfalt in Brabant kunnen wij uitstekend zelf beslissen!"

De PVV Noord-Brabant is verheugd dat Gedeputeerde Staten afgelopen vrijdag hebben aangekondigd om de provincie Noord-Brabant terug te trekken uit de Assembly of European Regions (AER). Gedeputeerde Pauli maakte dit vandaag bekend in het provinciale Platform Internationalisering. De AER is een netwerk van regio’s binnen Europa, dat zich de afgelopen jaren vooral heeft geprofileerd als platform waarbinnen vertegenwoordigers van de regio’s dure snoepreisjes kunnen maken om onzinnige eurofiele thema’s te bespreken. Daarnaast is de voorzitter van deze club een lid van de antidemocratische AK-partij van de Turkse dictator Erdogan: http://aer.eu/governance-structure/president/  

PVV Noord-Brabant Statenlid Willem Bakker heeft in de Themavergadering over de Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (GOL) vrijdagochtend aan gedeputeerde van Merrienboer gevraagd of deze een idee heeft met wat voor verkeersinfarct hij Waalwijk gaat opzadelen, indien de plannen omtrent de nieuwe ontsluiting Waalwijk-Oost - Drunen-West, in welke variant ook, uitgevoerd gaan worden.

 

Steun PVV Noord-Brabant

Steun de PVV

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

nieuwsbriefbanner