Persbericht: PVV Noord-Brabant kijkt tevreden terug op achterbanavond in Helmond

De Brabantse PVV kijkt terug op een geslaagde achterbanavond in Helmond. De bezoekers hebben op informele wijze met de Brabantse politiek kennis kunnen maken. Thema's werden toegelicht door de fractie, die ook diverse vragen vanuit de zaal beantwoordde.

Als gastspreker was Joost Niemöller aanwezig, die onder meer sprak over zijn meest recente boek ‘Kwaad’, waarin hij verslag doet van zijn gesprekken met tientallen ‘boze Nederlanders’ die hun mening geven over de massa-immigratie en de multiculturele samenleving. Joost verwoordde voorts het ongenoegen dat leeft onder veel bezorgde burgers, hun zorg over de grote massa-immigratie die onze eigen bevolking sluipenderwijs vervangt.

Helmond is een gemeente met een grote PVV-achterban en tevens één van de Brabantse gemeenten waar de PVV bij de komende gemeenteraadsverkiezingen mee wil gaan doen. Tijdens de avond is behalve bij de politieke dossiers kort stilgestaan bij deze verkiezingen: eventuele belangstellenden kunnen zich nog aanmelden door een cv en motivatiebrief te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..