Persbericht PVV NB: Kandidatenlijst PVV Rucphen bekend

De PVV zal op 21 maart 2018 aan gemeenteraadsverkiezingen in Rucphen meedoen.

Vorig jaar bij de Tweede Kamerverkiezingen werd een geweldige uitslag van maar liefst 38,9% van de stemmen voor de PVV in de gemeente Rucphen behaald. Geert Wilders startte de campagne voor de deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in Rucphen, door de inwoners te komen bedanken voor hun steun.   

Na dat bezoek is er hard gewerkt en resulteert er nu een fijne en enthousiaste groep kandidaten. "Er staat een team aankomende volksvertegenwoordigers te trappelen om in het gemeentehuis het onvervalste PVV-geluid te laten horen", aldus PVV-statenlid Patricia van der Kammen, die de werving en selectie coördineerde.

De kandidatenlijst wordt aangevoerd door Ad Vissenberg uit St. Willebrord. Ad is 64 jaar, getrouwd, vader van 2 kinderen en trotse opa van 4 kleinkinderen. "De toekomst van onze kinderen en kleinkinderen vind ik belangrijk, daar wil ik voor opkomen", aldus Ad. "De PVV wil in Rucphen de belangen van onze éigen inwoners behartigen en opkomen voor onze éigen vrijheden. Veiligheid, de ouderenzorg en woongenot zullen daarnaast belangrijke speerpunten zijn." 

Dit is de volledige kandidatenlijst:

1. Ad Vissenberg (St. Willebrord)

2. Brigitte Clercx (St. Willebrord)

3. Adrie van Meel (St. Willebrord)

4. Wesley Tack (Rucphen)

5. Rini de Jong (St. Willebrord)

6. Danny Goossens (St. Willebrord)

7. Frank Huijbregts (St. Willebrord)

8. Joop Roels (Sprundel)