Landbouwwoordvoerder Maikel Boon nummer 2 voor de PVV Noord-Brabant bij komende verkiezingen

IMG 20230126 WA0003Huidig PVV-Statenlid en woordvoerder landbouw en milieu Maikel Boon is de nummer 2 op de kandidatenlijst van de PVV Noord-Brabant voor de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart aanstaande. Daarmee maakt de partij meteen duidelijk dat opkomen voor ónze landbouw en ónze boeren essentieel is.

"Ik ben enorm trots om vlak achter onze lijsttrekker Alexander van Hattem te staan op een lijst vol geweldige kandidaten. PVV Noord-Brabant gaat met een krachtig en realistisch programma de verkiezingen in. De inzet is daarbij op een leefbaar en herkenbaar Brabant waar ónze Brabantse burgers en boeren weer op één staan en waar geen ruimte is voor onzinnige stikstofmaatregelen, nieuwe windmolenparken en asielzoekerscentra. De beurzen van onze Brabanders moeten weer vol zijn, door de lasten te verlagen en te stoppen met onbetaalbare klimaatdoelen en prestigeprojecten."

"Als woordvoerder landbouw & milieu heb ik me de afgelopen jaren hard gemaakt voor de Brabantse boeren. De PVV Noord-Brabant heeft vanaf het eerste moment in 2017 consequent gestreden tegen het doorvoeren van de aangescherpte provinciale milieu-eisen voor stallen. Waar opeenvolgende provinciebesturen onze veehouders al jaren achtereen laten vallen, blijft de PVV knokken voor de rechten voor boeren om in hun bestaan te kunnen voorzien. Andere noemenswaardige zaken zijn moties die we aangenomen hebben gekregen over bescherming van vee tegen wolven, het aanpakken van drugsdumpingen met innovatieve technologie en, zeer belangrijk, onze aangenomen motie die de provincie opdraagt om niet actief te gaan handhaven op PAS-meldingen."

U kunt contact met Maikel opnemen via: https://pvvnoordbrabant.nl/statenleden/maikel-boon/mail-maikel-boon