PERSBERICHT: Verkiezingsborden PVV gestolen in Bergen op Zoom

Alle verkiezingsborden van de PVV Noord-Brabant zijn afgelopen week voor de derde keer gestolen in Bergen op Zoom. De borden aan de Markiezaatweg en op de Bergse Plaat zijn allen gestolen, terwijl borden van andere partijen ongemoeid waren gelaten.

Statenlid Maikel Boon: "Ik kon mijn ogen eerst niet geloven nadat ze op meerdere plekken gestolen waren. Ook nadat we de borden opnieuw hadden geplaatst, waren ze binnen no time weer weg. Het is te triest voor woorden dat iemand geen respect kan opbrengen voor ons campagnemateriaal en het steeds steelt. Het is prima als mensen geen fan van ons zijn, maar je blijft van de eigendommen van anderen af."

"In eerste instantie dacht ik dat de gemeente de borden wellicht had weggehaald, maar inmiddels heb ik schriftelijke bevestiging van de gemeente dat zij de borden niet hebben verwijderd. Er is dus echt sprake van een gefrustreerd persoon die niet zo veel op heeft met de democratie."

De PVV doet dan ook aangifte om een signaal af te geven dat dit soort gedrag niet getolereerd wordt. Mogelijk kunnen bewakingsbeelden van bewoners helpen om de daders op te sporen.

 IMG 20230313 084338