PVV Noord-Brabant lanceert nieuwe website!

De PVV fractie in de Provinciale Staten van Noord-Brabant beschikt vanaf heden over een geheel nieuwe website. Op het domein www.pvvnoordbrabant.nl zijn voortaan alle actualiteiten en informatie over de PVV Noord-Brabant te vinden.

"Het heeft even geduurd, maar nu kunnen bezoekers ook meteen terecht op een zeer volledige en gebruiksvriendelijke website. De site bevat naast het verkiezingsprogramma en de gegevens over onze Statenfractie ook alle tot nu toe gestelde Statenvragen, moties, persberichten en berichten uit de media," laat fractiesecretaris Alexander van Hattem weten.

De Brabantse PVV fractie voorziet de site van actuele informatie over hun werkzaamheden in Provinciale Staten. Na beantwoording van schriftelijke Statenvragen door Gedeputeerde Staten (GS) zijn ook deze antwoorden op de site terug te vinden, onder de betreffende vragen. In het media-archief zijn berichten over de PVV Noord-Brabant als PDF-bestand te downloaden. Bezoekers kunnen eenvoudig met de fractie in contact komen middels het contactformulier op de site en de mailadressen van de Statenleden.

Naast deze website is de PVV Noord-Brabant op internet ook zeer actief op de social media. De weblinks naar de Hyves, Twitter en Facebook pagina's van de PVV Noord-Brabant zijn – samen met andere officiële PVV-websites – onderaan de site te vinden.

De PVV Noord-Brabant heet de bezoekers van www.pvvnoordbrabant.nl van harte welkom en raadt iedereen aan om regelmatig deze site te bezoeken voor het laatste nieuws van de PVV Noord-Brabant!