Achterbanavond PVV Noord-Brabant

De PVV Noord-Brabant organiseert regelmatig een achterbanavond. Onze achterban beschouwen wij als onze ogen en oren: omdat wij graag willen horen wat er leeft in Brabant zijn de signalen, verhalen, inbreng en suggesties van vrijwilligers en achterban erg belangrijk voor ons. En andersom willen wij als PVV-fractie graag laten horen wat we doen, en laten we interessante sprekers aan het woord.

Op 24 juni organiseert de PVV-fractie Noord-Brabant wederom een achterbanavond. Op deze avond laten we een aantal sprekers hun verhaal doen, waarbij natuurlijk ook ruimte voor vragen is, en vanzelfsprekend wisselen we graag met onze achterban van gedachten.

De avond staat dus ook in het teken van de inbreng van bezoekers: op deze avond kun je al je vragen stellen of ideeën meegeven aan de fractieleden en aan de gastspreker. En daarnaast is er ook ruimte voor een informeel praatje met een hapje en drankje.


Interesse?

Je kunt je aanmelden (vooraf aanmelden is verplicht) tot 15 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef bij het aanmelden duidelijk de naam, woonplaats en geboortedatum op van alle bezoekers. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging.