Spreektekst Brabantse Ontwikkelaanpak Stikstof

We worden voor gek gehouden. Of het nou gaat over CO2 of stikstof, iedereen wordt bang gemaakt. Het halve land wordt op slot gezet en gezonde bedrijven worden kapotgemaakt. En waarom? De luchtkwaliteit in Nederland is sinds 1980 gigantisch verbeterd, net zoals de kwaliteit van het oppervlaktewater sterk is verbeterd en net zoals de biodiversiteit in Nederland niet is afgenomen, maar juist is toegenomen. De natuur is er de laatste decennia vooruitgegaan mede dankzij onze boeren. Hou dus op met die paniekzaaierij over stikstof en de natuur. Stikstof is niet slecht voor de natuur.

Stikstof is de stok waarmee Nederlandse boeren verdreven gaan worden om plaats te maken voor migranten. Het wegjagen van onze boeren is het volgende hoofdstuk in de omvolking van Nederland.
Hugo de Jonge van het CDA heeft al gezegd dat er 1 miljoen migranten bij gaan komen in Nederland en boeren uitgekocht moeten worden om weilanden vol te bouwen met huizen.

Iedereen weet dat dit stokstofprobleem een fake probleem is maar hoe kan het dat juist FvD hieraan meewerkt? De overheid creëert doelbewust dit probleem met onbetrouwbare metingen en kaarten.

Samen met het rijk is er 2,85 miljard beschikbaar gesteld. Geld om gezonde bedrijven kapot te maken. De PVV doet niet mee aan deze show.
Besteed dit geld aan de echte problemen in ons land.
Waarom is hier wel geld voor beschikbaar maar niet voor een fatsoenlijke regeling voor de horeca- of kermisondernemers?

Stop met het boertje pesten. De PVV heeft schoon genoeg van alle doorgeslagen regels en wetten die over onze boeren zijn uitgestort. De agrarische sector is een prachtige sector en dat mag iedereen weten.
Wij doen niet meer mee met dit toneelstuk van de zelfverzonnen stikstofcrisis.
En als u daar ook genoeg van heeft dan weet u op welke partij u moet gaan stemmen op 17 maart.